Pozivamo vas na 7. Međunarodni kongres nutricionista u Zagrebu

Međunarodni Kongres Nutricionista  već se sedmu godinu za redom uspješno organizira te s punim pravom dobiva status tradicionalnog i najvećeg regionalnog kongresa struke. Ove godine održava se u Zagrebu u terminu od 8. do 10. studenog. Organizator Kongresa je Hrvatski savez nutricionista.

Sudjelovanje na Kongresu se boduje od strane Hrvatske liječničke komore, Komore Hrvatskih zdravstvenih radnika, Hrvatske ljekarničke komore, Hrvatske psihološke komor te Hrvatske komore medicinski sestara.
Posebnost Kongresa nutricionista je u tome što okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije, nadmašujući broj od 400 sudinika godišnje.

Kongres čine raznovrsne predavačke sekcije, a osim samostalno prijavljenih predavača sekcije predavanja sadrže i predavanja pozvanih renomiranih stručnjaka iz područja prehrane i srodnih znanosti obzirom na usko područje strukovnog djelovanja. Osim predavačkih sekcija Kongres ove godine sačinjavaju radionice posebno namijenjene studentima te brojni satelitski simpoziji za sve sudionike. Kao i prethodnih godine svi prijavljeni posteri sudjeluju u natječaju te Znanstveni odbor odabire 5 najboljih od kojih sudionici putem anonimnih anketnih listića odabir jedan koji će osvojiti odlazak na edukaciju u iznosu od 10.000 kn.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te ćemo slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Stoga nam je osobita čast pozvati Vas da nam se pridružite na sedmom po redu Međunarodnom Kongresu Nutricionista!

Organizacijski odbor 7. Međunarodnog Kongresa Nutricionista

 

Nutricionist