Četvrti Međunarodni kongres nutricionista

Poštovani suradnici, kolege i kolegice, dragi prijatelji,
već četvrtu godinu za redom uspješno organiziramo međunarodni kongres nutricionista, tako da s punim pravom naš kongres dobiva status tradicionalnog kongresa. Kongres je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste već stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, biokemije, kineziologije, tehnologije, agronomije, psihologije do stručnjaka iz područja sporta. 4. Međunarodni Kongres Nutricionista će se bodovati od strane svih komora vezanih uz zdravstvo u Republici Hrvatskoj.
Prošlogodišnji kongres posjetilo je preko 300 sudionika, ne samo iz Hrvatske već iz cijele Europe, a ove godine planiramo ne samo ponoviti uspjeh prošlogodišnjeg već ga podići na još višu razinu.Stoga nam je osobita čast pozvati Vas da nam se u terminu od 11-13. studenog 2016. godine pridružite na četvrtom po redu Međunarodnom Kongresu Nutricionista koji će se održati u Hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru.

Osim bogatog znanstvenog dijela, za Vas smo pripremili i raznoliki društveni program u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad.
Uvjereni smo kako je grad Zadar zbog svoje lokacije, povijesti te gastro i enoloških mogućnosti  idealno okruženje za naš znanstveni, stručni i društveni program te kako će okupiti brojne stručnjake iz zemlje i inozemstva koji se u svom svakodnevnom radu dotiču problematike prehrane i zdravlja.Organizacijski odbor 4. Međunarodnog Kongresa Nutricionista

Nutricionist