Pozivamo Vas na treći Međunarodni kongres nutricionista

Treći Međunarodni kongres nutricionista održat će se u Zagrebu u Hotelu Panorama od 6. do 8. studenog 2015. godine, a organizacijski tim ove godine čine Hrvatski Zbor Nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski Akademski Centar Primijenjenog Nutricionizma.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije i gastronomije.

Ovogodišnji predavači predstavnici su relevantnih hrvatskih institucija: Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta prehrambene tehnologije Sveučilišta u Osijeku, Fakulteta za management u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske agencije za hranu, Zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog olimpijskog odbora, KBC-a Sestre Milosrdnice i Klinike za dječje bolesti Zagreb, kao i niz uglednih stručnjaka iz stranih klinika, zavoda, udruga i sveučilišta.

Vrijednost Kongresa prepoznata je i od strane Hrvatske Liječničke i Ljekarničke Komore tako da će sudjelovanje sudionika Kongresa biti adekvatno bodovano.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj straniciwww.kongresnutricionista.com, a prijaviti se možete ovdje

Nutricionist